Mörkt och emotionellt. Likt ett drömliknande musiklandskap vandrar den tyske artisten Head Under Water mot sin kommande EP Opaque.

POPMUZIK LOVER 2

Singeln Cuts är en låt som handlar om att skära sig fri från någon man älskar. Någon man helt enkelt måste fly ifrån. Att man vuxit samman för fort och i blindo för att inte se hela bilden av det som inte är bra.

Det blir många känslor och den vackra produktionen gör låten till en spännande upplevelse. En låt jag kan tänka mig fans av bland annat James Blake och London Grammar kommer att uppskatta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011