Joe & The Anchor - I'll Risk It
Premiär i BB Joe & The Anchor följer upp debutsingeln Keep Your Head Up High med I’ll Risk It .
Låtens budskap är att kärleken är värt allt, trots riskera. Packat i en driven låt med melankoliska gitarrer och hookig melodi.
”Det är något många kan känna igen som i, för det kan handla om den som vågar bry sig trots att känslorna inte är besvarade, eller de som vågor tala ut om sina känslor utan att veta hur de kommer besvaras, och många fler. I’ll Risk It talar om sorg, men också om löftet att aldrig ge upp, även när oddsen är emot en”, berättar bandet.

DOLBY ATMOS

Videon har premiär här i Being Blogged idag, och bandet berättar detta om videon:
”Musikvideon är filmad en ovanligt kall och regnig vårdag, på industriområdet i norra hamnen i Malmö. Videon är gjord tillsammans med Mattias och Markus Thernström Florin , som också filmade musikvideon till Keep Your Head Up High under föregående hösten. I huvudrollen ser vi Nora Birde. Filmen utspelar sig mycket i samma miljöer genom hela videon och med endast en karaktär i fokus, då tanken med videon var att spela på en känsla snarare än en historia, som tillsammans med låtens text skulle kunna förmedla låtens budskap på ett slagkraftigt sätt.”

https://youtu.be/U4pIirnzK_w

[wpbanners id=”5″]

Joe & The Anchor
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011