Sunset Suns - The Fall Line (EP)

Favoriter Apple Music

Sunset Sons släppte idag sin EP The Fall Line . Bandet består av de fyra vännerna Rory , Jed , Rob och Pete och det var deras gemensamma intresse för surfing som förde dem samman. Bandet är baserat i den franska staden Hossegor och i början på karriären spelade de covers i de franska alperna innan de upptäckte att de hade mycket material själva som de ville nå ut med. Nu när EP:n är släppt åker de iväg på en turné i England.

Bandet som spelar indierock har bland annat av MTV och XFM blivit omnämnda som ett band de tror kommer slå igenom stort under 2015. The Fall Line är bandets tredje EP och bandet var i Nashville i januari för att spela in sitt debutalbum.
Bandets musik präglas av miljöerna som inspirerar dem, vidsträckta ständer och glittrande hav. En riktigt bra EP som är väl värd att lyssnas på.

Sunset Suns @
Facebook

Sunset Suns EP

Författare

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre.
Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.