Indierockbandet Dearwoods från Dalarna gör sig redo att släppa EP:n Disclosure den 15:e September. Innan EP:n dimper ner i våra musiktjänster ger femmannabandet oss singeln E.
Här bjuds vi på en tung låt med skönt melodiskt arrangemang av malande elgitarrer, piano och snabba trummor. Allt presenterar med en lagom dos svärta, som gör den extra intressant.
Låten ligger sådär perfekt på gränsen mellan rock och pop, där låtens starka melodi gör att den borde tilltala folk på båda sidor gränsen, så att säga.

Skicka in din musik

På låten E. frågar sig sångerskan Maria-Terese Olsson sig varför det är så svårt att nå ut till en medmänniska, trots att man försöker sträcka ut sin hand för att skingra mörket? Om det ens är möjligt att verkligen förstå och känna vad andra personer upplever?

Resultatet det hör du här i bloggen.

Dearwoods

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011