Det var 2020 som indierock-gruppen KNASH var aktuella senast med deras självbetitlade EP. En sextett starka kvinnor som med sin musik levererar en spark mot patriarkatet och ett försök att hålla vid liv ett arv som tidigare kvinnliga punkband lämnat bakom sig.

Dolby Atmos

Här är KNASH aktuella med singeln Problems. En energifylld rocklåt med distade gitarrer och en stor portion attityd, samtidigt som det är med glimten i ögat. Det är punkig indierock som verkligen ställer tillbaka gruppen i rampljuset med besked.

KNASH

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.