Det var 2020 som indierock-gruppen KNASH var aktuella senast med deras självbetitlade EP. En sextett starka kvinnor som med sin musik levererar en spark mot patriarkatet och ett försök att hålla vid liv ett arv som tidigare kvinnliga punkband lämnat bakom sig.

Nordiska Favoriter

Här är KNASH aktuella med singeln Problems. En energifylld rocklåt med distade gitarrer och en stor portion attityd, samtidigt som det är med glimten i ögat. Det är punkig indierock som verkligen ställer tillbaka gruppen i rampljuset med besked.

KNASH

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011