Det var i höstas som jag skrev om den svenska producenten MVRE första gången. Då hette låten Let me let you go som framfördes av duon ALTO. Nu är den 26-årige producenten, som i vanliga fall heter Anton Josefsson tillbaka med future house-singeln Addicted.

Bakom mikrofonen hittar vi denna gång den amerikanska sångerskan AXYL från Texas. Hennes vemodiga röst ger en väldigt behaglig pop-känsla till versen, medan MVREs produktion tar med oss ut på dansgolvet.

Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend