Les bruits de la ville är titelspåret från Voyous kommande debutalbum, som släpps nästa år. Låten, som betyder Stadens ljud på svenska, gästas av ingen mindre än Yelle. Här hör vi berättelsen som en ung flicka som kommer till den stora staden. Både charmigt och väldigt medryckande skulle jag säga. Sedan är videon helt magisk, då den är lite som en pop-upp bok en hade som barn. Så kliv in i Voyous värld och bara njut av stadens ljud. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend