Singer-songwritern Ren Richards från Nashville i USA debuterade 2021 med singeln My all och har sedan dess sakta med säkert byggt upp sin karriär med sin ärliga sånger.

Favoriter Apple Music

Nu är Ren aktuell med singeln Cautious. En låt där sångerskan bearbetar tiden efter ett jobbigt uppbrott och att ta sig framåt som person men även att våga öppna upp inför någon annan igen.
Sångerskan berättar för bloggen.

”Jag hade tagit mig ur ett dåligt uppbrott och tog lite tid att läka, vara ensam och lära mig att älska mig själv. Tanken på att släppa in någon ny och låta dem komma nära mig var en skrämmande tanke. Även om jag var nyfiken på att ta det steget var tveksamheten superframträdande och det var där Cautious föddes.”

Produktionen av låten är stark radiopop i stil med stora 90-talsnamn som Alanis Morissette och Sheryl Crow. Med andra ord, straka låtar och melodier.

Videon till Cautious är regisserad av Adam Settle där vi ser sångerskan vandra på staden en natt som varvas med klipp från en lägenhet i rött neonsken.

Följ Ren Richards på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.