Singer-songwritern Ren Richards från Nashville i USA debuterade 2021 med singeln My all och har sedan dess sakta med säkert byggt upp sin karriär med sin ärliga sånger.

Popmuzik Podcast

Nu är Ren aktuell med singeln Cautious. En låt där sångerskan bearbetar tiden efter ett jobbigt uppbrott och att ta sig framåt som person men även att våga öppna upp inför någon annan igen.
Sångerskan berättar för bloggen.

”Jag hade tagit mig ur ett dåligt uppbrott och tog lite tid att läka, vara ensam och lära mig att älska mig själv. Tanken på att släppa in någon ny och låta dem komma nära mig var en skrämmande tanke. Även om jag var nyfiken på att ta det steget var tveksamheten superframträdande och det var där Cautious föddes.”

Produktionen av låten är stark radiopop i stil med stora 90-talsnamn som Alanis Morissette och Sheryl Crow. Med andra ord, straka låtar och melodier.

Videon till Cautious är regisserad av Adam Settle där vi ser sångerskan vandra på staden en natt som varvas med klipp från en lägenhet i rött neonsken.

Följ Ren Richards på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011