Dags att ta oss till Storbritannien för att hitta ännu en debutant. Det är 17-årige Reuben Gray som här släppt singeln Till the lights go out, en kärlekslåt om att bli accepterad för den man är. Allt ihopvävt med läcker R&B-produktion och känsla.
Om själva låten berättar Reuben: 

”The song is my answer to our generations constant quest for acceptance and the need to be validated by our peers. I want to show that you don’t need the most expensive clothes, the latest mobile phone or even hundreds of likes on your profile picture to be happy. All you really need is to find that one person who likes you for who you really are.”

Helt klart en imponerande debut måste jag säga, och det ska bli spännande att höra mer från Reuben under kommande månaderna. 

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend