Dags för klassisk singer-songwriterpop från USA. 
Denna gång är det den 24-årige Adam Melchor från New Jersey  som släpper den Simon & Garfunkel-doftande låten Real estate. En låt där sångaren reflekterar kring sin flytt från den amerikanska östkusten till västkusten. 
Han berättar mer om låten för bloggen här: 

“I wrote Real estate on one of my first drives from New Jersey to California. I was at a rest stop in Texas, and looked at my winter attire and realized I would be needing less of it from that point on. This song is the personification of moving; moving to a place where you don’t what’s going to happen, and moving from a place where you don’t know how much is going to be there if you come back.”

Så följ med på Adams resa och njut av hans singer-songwritertalang här och nu. 

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend