Den norske EDM-producenten CLMD släppte i början av månaden singeln Trouble. Singeln följde upp Dust och blev ännu en hit för Martin Danielle, som är mannen bakom CLMD. 
I videon får vi följa ett gäng som tar sig in i ett övergivet hus och startar en fest. Saker man man göra om man är ute efter just trubbel. 
Om singeln berättar Martin: 

Trouble is really a song about how you’re drawn back into something you wanted to escape from or something that’s not good for you. Everyone knows how easy it can be to blame feelings you can’t control, and just follow stupid impulses, and Trouble is about feeling at rock-bottom, but disguised as a feel-good song. I think most people can relate to it.

CLMD
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend