Calvin Harris gav oss verkligen en monsterhit med singeln Miracle som han släppte tillsammans med Ellie Goulding tidigare i våras. Nu är det äntligen dags för den brittiska DJ:n och producenten att ta med oss ut på dansgolvet igen. Denna gång har han självaste Sam Smith vid sin sida för att följa upp samarbetet Promises från 2018.

Popmuzik Podcast

Nya singeln heter Desire och är likt förra singeln, en 90-tals doftande trance / klubbhit som kommer spelas länge på både dansgolven världen över och i mina Beats-hörlurar under träningspasset. Jävlar vilken hit de båda knåpat ihop även denna gång.

Klicka igång låten här nedan och dansa loss.

Calvin Harris

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011