Idag släpper Jenny Soovik sin nya singel Waterfall under hennes artistnamn Paperwing. Låten är tagen från sångerskans kommande album Alone We Walk The Land som släpps den 28:e September. 
Nya singeln bjuder oss på rytmisk och marscherande växande pop som är snygg och pampig med ett vemodigt skimmer över sig. Så väldigt tilltalande för min del. 

Jenny berättar för Popmuzik om låten: 

Waterfall är ett försök att fånga den där hjärtskärande, isande tomheten som kan uppstå av separation. Kanske finns det många där ute som upplevt och kan känna igen sig i det, när något som gjort en stark plötsligt gör en liten, och när tiden och nuet rinner ur en som ett vattenfall och lämnar ingenting kvar.”


Missa inte: Du hittar även Waterfall i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Paperwing
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend