Nu tar vi oss till Los Angeles. 
Like the ocean är debutsingeln med sångerskan Devon Lawrence. Här bjuder hon oss på mörk och fängslande pop som snyggt bygger upp från det avskalade till det stora, precis som havet själv. Tycker detta påminner lite om artister som Banks och Broods, vilket såklart är riktigt trevligt. 

Låten i sig handlar om att vara ensam kvar med smärtan efter ett uppbrott, samtidigt som den andre verkar helt oberörd över att det är slut eller att den ens fanns. 
Du hör resultatet här: 


Missa inte: Du hittar även XXXX i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Devon Lawrence
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend