Då tar vi fram checklistan:
Pulserande synthig pop? – check
Medryckande melodi och produktion? – check
Bra sång? – check

Jo, men Helios helas lyckades få med mina tre favoritingredienser i en låt. Skön känsla och lite 80-tals skimmer över det hela. Mycket mysigt och väldigt disco:ish vill jag säga.

3615 Nuits Blanches är en duo från Paris som debuterade med albumet About Last Night i fjol efter att ha släppt en knippe singlar och covers tidigare. Nu har de precis släpps EP:n Confession Intime som då är duons första släpp på franska. Men musik är universellt som det heter och även jag som inte har koll på franska gick igång på detta.


Missa inte: Du hittar även Helios helas i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

3615 Nuits Blanches
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend