Anni är en alt-popartist från den soliga staden Los Angeles. Sedan i fjol har sångerskan släppt tre singlar där den senaste var I choose you från Februari i år.

Nordiska Favoriter

Nu är Anni aktuell med singeln Fix your fears. En dramatisk och samtidigt skönt rytmisk poplåt med mjuka synthar med ett budskap om att man inte kan laga folk, utan de måste vara villiga att laga sig själva.

Om singeln utvecklar Anni för bloggen:

”Jag skrev den här låten om ett tidigare förhållande jag var i. Jag insåg att man inte kan ’fixa någon’, de måste vilja fixa sig själva först. Jag tror att vi måste lära oss att älska människor där de är och förstå att det ibland bara inte kommer att fungera mellan två personer, hur mycket du än försöker. Du måste veta när det är dags att lämna.”

Jag tyckte ju detta var riktigt skönt. Bra driv i refrängen och härlig atmosfär i produktionen. Känns som en låt som många av bloggens läsare borde uppskatta.

Anni

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011