Idag börjar VM i fotboll i Ryssland.
Då passar det ju bra att Samir & Viktor släpper videon till deras hyllningslåt för Sverige, som heter just Put your hands up för Sverige.
Med mångfald och fotbollen i centrum blir det en härligt peppande video för en låt som lätt skulle kunna användas för att lyfta VM-truppen till att göra mål.

– Det här är den bästa musikvideon vi någonsin gjort, säger Viktor. Den är en hyllning till Sverige och till kidsen som är vår framtid, det är de som ska bygga upp vårt land. Vi tycker att det är viktigt att visa upp mångfald, i Sverige ska alla känna sig välkomna. Vi kände oss oerhört välkomna i Fittja när vi spelade in videon.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend