Take That är tillbaka!
Med singeln Windows får vi första smakprovet från trions kommande nionde album This Life som släpps den 24:e November och följer upp Wonderland från 2017.

Favoriter Apple Music

Windows bjuds vi på en gitarrdriven poplåt som kryddats med vackra stråkar medan känslan över låten doftar 70-tal. Jag gillade detta. Garry Barlow passade bra i falsett tillsammans med Howard Donald och Mark Owens körsång. Visst, det är inte Stuart Price-magiska Take That, men Dave Cobb har gjort ett gediget jobb med låten också. Det känns som en än mer moget ” pojkband” som nu möter oss.

Albumet är mestadels inspelat i Savannah, Georgia, USA och vad jag kan lista ut av Barlows beskrivning så kan detta bli Take Thats folkalbum. Alla ska ju den vägen vandra förr eller senare, speciellt efter Taylor Swifts lysande Folklore-album.

”Vi gjorde det mesta av albumet i Savannah i Georgia, så det hade ett sådant [amerikanskt] sydligt inflytande. Det är konstigt hur en miljö faktiskt kommer fram i musiken också.”

Garry Barlow

Under våren tar sig herrarna ut på vägarna för en turné i hemlandet och Irland, så om du har vägarna förbi så…

Take That

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.