New York City. En stad som skapar inspiration för många och som oftast imponerar på den som är på besök. Det är just den upplevelse som staden skapade, som inspirerade den tjeckiske artisten Tom Rican att skriva låten The City.

Popmuzik Lover Patreon

Texten målar upp att uppleva staden med sin nyfunna kärlek. Hur platser och ögonblick färgas av den andre personens närvaro och skapar minnen. Jag menar, vem har inte städer och platser associerade med en viss person? Här blir det extra fina nålar på kartan för Tom och oss.

Produktionen är varmt retrodoftande, men mjuka trummor och synthar. Det hela ger en doft av 80-tal och storstadspuls. Väldigt skön känsla och upplevelse.

Tom Rican

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011