New York City. En stad som skapar inspiration för många och som oftast imponerar på den som är på besök. Det är just den upplevelse som staden skapade, som inspirerade den tjeckiske artisten Tom Rican att skriva låten The City.

Nordiska Favoriter

Texten målar upp att uppleva staden med sin nyfunna kärlek. Hur platser och ögonblick färgas av den andre personens närvaro och skapar minnen. Jag menar, vem har inte städer och platser associerade med en viss person? Här blir det extra fina nålar på kartan för Tom och oss.

Produktionen är varmt retrodoftande, men mjuka trummor och synthar. Det hela ger en doft av 80-tal och storstadspuls. Väldigt skön känsla och upplevelse.

Tom Rican

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.