Andra smakprovet från Bleachers kommande självbetitlade album heter Alma Mater. Låten i sig är ett samarbete med Lana Del Rey, som frontmannen Jack Antonoff jobbat med flera gånger tidigare. Det var väl med andra ord bara en tidsfråga innan det blev just Bleachers som fick vara huvudnamnet för deras samarbeten och inte bara ”producerad av”.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuds vi på en drömliknande låt som känns som en perfekt bilkörarlåt. Pulsen och takten är som gjord att färdas framåt till, hur man än väljer att färdas på.
Det ger också en annan bild av kommande Bleachers-albumet. Det är en bit från första singeln Modern girl, som kändes mer Bowie/Springsteen, medan detta är mer ambient och elektroniskt, men ändå organiskt.

Spännande är det i alla fall och jag hoppas-hoppas att Bleachers dyker upp på Way Out West nästa år. Annars är det något fel på universum.
Albumet Bleachers släpps den 8:e Mars.

I musikvideon får vi följa Antonoff på en surrealistisk bilfärd genom storstadsnatten.

Bleachers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011