Andra smakprovet från Bleachers kommande självbetitlade album heter Alma Mater. Låten i sig är ett samarbete med Lana Del Rey, som frontmannen Jack Antonoff jobbat med flera gånger tidigare. Det var väl med andra ord bara en tidsfråga innan det blev just Bleachers som fick vara huvudnamnet för deras samarbeten och inte bara ”producerad av”.

Dolby Atmos

Här bjuds vi på en drömliknande låt som känns som en perfekt bilkörarlåt. Pulsen och takten är som gjord att färdas framåt till, hur man än väljer att färdas på.
Det ger också en annan bild av kommande Bleachers-albumet. Det är en bit från första singeln Modern girl, som kändes mer Bowie/Springsteen, medan detta är mer ambient och elektroniskt, men ändå organiskt.

Spännande är det i alla fall och jag hoppas-hoppas att Bleachers dyker upp på Way Out West nästa år. Annars är det något fel på universum.
Albumet Bleachers släpps den 8:e Mars.

Bleachers

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.