Aaron Richards är en popartist från Los Angeles som debuterade 2015 med EP:n This Heart of Mine och har sedan dess mixat eget material med en del covers.
Senast ut från sångaren är singeln Grow som gjorts tillsammans med Octave Up. Gillar hur låten byggs up med syntharna och rytmerna tillsammans med Aarons väldigt poppiga röst.

Jag bad sångaren berätta lite om låten:

Grow is a song about not allowing others to limit you, hold you back, or otherwise stand in the way of your own personal development and success. It’s about being proud, confident, and sure of yourself, your intentions, and the path you are on. Even if you don’t have all the answers, it’s important to follow your heart. Sometimes you’ll make mistakes, so it’s also about being mature enough to admit when you’re wrong, but needing the room to make those mistakes in the first place so that you can learn from them and… well, grow.”


Missa inte: Du hittar även Grow i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Aaron Richards
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend