Efter att ha släppt singeln Without you under artistnamnet Frida Dee samt varit medverkande som gästsångare på en del låtar är sångerskan nu tillbaka som Manda med singeln Keep dancing. En nystart för sångerskan och vi bjuds här på en hittig klubbsingel som får pulsen att öka.

Svensk Pop Apple Music

Jag bad Manda att berätta lite mer om sig själv och singeln:

Hej Manda! Hur är läget med dig idag?

Hello! Allt är jättebra med mig idag. Jag är sjukt taggad på att släppa min debutsingel men samtidigt lite nervös.

Vad fick dig att ändra artistnamn från Frida Dee till just Manda?

När jag blev signad för Maynea Records så kändes det som ett nytt kapitel. Dels när det kom till mitt musikskapande men även för mig som artist. Därför valde jag att byta namn. Och det blev Manda, en förkortning av mitt mellannamn Amanda.

Hur fick du kontakt med Mani Ajami?

Jag och Mani fick kontakt genom en person som arbetade i samma studio som mig. Mani behövde en sångerska på en låt och kastade ut lite krokar, den här personen tipsade om mig. Det är nu 5 år sedan, tiden går fort när man har roligt! Han är en otrolig producent.

Ny singel ute idag, berätta lite om Keep dancing.

Exakt, det stämmer! Keep dancing är en låt att dansa till, den är up-tempo med ett riktigt fett beat. Jag kan inte stå still när den spelas. För mig så har det alltid varit viktigt att förmedla starka budskap genom min musik. Det klassiska är att förmedla något med en allvarlig ton eller i ett lugnt tempo. Den här låten visar att budskap kan nå fram trots att den är up-tempo. Det är det jag gillar med den. Keep dancing utspelar sig på en klubb och handlar om att jag inte accepterar vilket beteende som helst. Den handlar om att jag vill bli behandlad med respekt. Men om detta inte passar så står ”han” inte i vägen för min perfekta kväll. I´m just gonna keep dancing!

Vad kommer hända i närmaste framtiden för dig?

Här framöver så kommer jag fortsätta jobba i studion och göra klart min kommande EP. Planen är även att släppa en till singel väldigt snart. Eftersom det här är min debutsingel och att jag kommer ut som en ny artist så innebär det mycket promotion för min del. Att åka runt och visa vem Manda är. Jag ser fram emot sommaren, jag hoppas att folk tycker om låten och dansar till den lika mycket som jag gör. Håll utkik efter Manda för vem vet, jag kanske besöker just din stad.

Missa inte: Du hittar även Keep dancing i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Manda
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011