Ships Have Sailed är en indiepopduo från Los Angeles som består av Will Carpenter och Art Andranikyan. De debuterade med EP:n Someday 2015 och har sedan dess löpande släppt singlar och ytterligare en EP.
Nu är de aktuella med singeln Let’s just dance, en radiovänlig indiepopsingel som bandet berättar detta om:

Let’s just dance is a dreamy, exuberant swirl of emotions disguised as a whimsical love song. I wanted to dive a little deeper and explore the struggle of always wanting more no matter what you already have, which I think is almost a feature of the human condition. At the same time, I wanted to break new ground musically, and reach for some new areas of my songwriting palette… Ultimately this track surpassed my own expectations, and I can’t wait to see how people respond.”

Ships Have Sailed
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend