Premiär i Being Blogged NY
No Suits in Miami är en indiepopgrupp från Lund som består av Michelle Dzgoeva, Olle Oscarsson, Hannes Ponzlid och Erik Lange. I våras debuterade med EP:n med det passande och enkla namnet EP, där de samlade fyra låtar. Nu har bandet spelat in en video till den fina och drömliknande kärlekslåten Capo-4 som har premiär här i bloggen idag.

Bandet berättar:

“Vi ville fånga samma stämning som låten har, fast på film. Så vi började spåna på scener vi ville ha med som kunde återspegla det, etc. Låten är egentligen en kärlekslåt, men videon speglar inte riktigt det, förutom vår eviga kärlek till Havrefras.”

No Suits In Miami
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend