PLYA ska alltså vara en lite cool ihopskrivning av spanskans Playa. Men singeln Thinking of you är inte direkt sommar-pop trots namnet. Det låtar mer åt pulserande synthpop, vilket såklart är så mycket bättre i min bok.
PLYA är en trio från södra London, som här släpper sin singeldebut. Tycker det låter lovande och bra mix av melodi och synthig produktion.
Julia Sykes, sångerska och keyboardist i bandet berättar:

Thinking of you was inspired by the bitter sweet feeling of being separated from someone you have a fiery connection with. Sonically, it’s the perfect way to introduce the band – driving guitars and cinematic synths coupled with lyrics that lie on the darker side of reality.”

Här kan du se den snygga videon som är inspirerad av filmen Drive.

PLYA
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend