Maximani – Longer Road (feat. Maline)

Maximani har haft en knippe hits med låtar som Thinkin’ bout us och Rockstar. Låtar där funkig elektro mixas med popmelodier och som sagt skapar hits på Spotify.
Denna gång samarbetar han med Maline. En sångerska och låtskrivare från Borås som också råkar vara Wiktorias (Save me) syster. Hon har haft hits i Asien, skrivit låtar till olika länders Eurovision-uttagningar samt jobbat med en del svenska artister. Just nu fokuserar hon dock på material till sig själv.
Longer Road är resultatet när Maximani och Maline samarbetar. Denna gång är det en mer pop-orienterad låt, som kombinerar Malines starka röst med Maximanis innovativa produktion. Med andra ord, en ny hit för de båda.

Maximani
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

1 kommentar

Vad tyckte du?

Send this to a friend