Handshake in Space är en EDM-artist från Stockholm som skördat en hel del framgång på den elektroniska dansscenen. Med singlar som Oh girl, why, Rasing up och Second chance har artisten sakta men säkert byggt ett namn för sig själv. Framförallt är singelomslagen iögonfallande med starka och viktiga budskap om inkludering, mångfald och hopp om en bättre morgondag.

Nordiska Favoriter

Nu är det dags att släppa singeln Close to your eyes, som är del av EP:n The High Fidelity Discovery. Här får vi melodisk EDM med strak melodi och sång som i mina öron låten som en given hit.

”Jag är stolt över att kunna dela med mig av min musik till mina fans i ett EP-format. Det har varit en utmaning att skapa dessa låtar som känns både nyskapande och lojal mot mitt sound, men jag tror att vi lyckades hitta den perfekta balansen.”

Handshake in Space

Handshake in Space

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.