Handshake in Space är en EDM-artist från Stockholm som skördat en hel del framgång på den elektroniska dansscenen. Med singlar som Oh girl, why, Rasing up och Second chance har artisten sakta men säkert byggt ett namn för sig själv. Framförallt är singelomslagen iögonfallande med starka och viktiga budskap om inkludering, mångfald och hopp om en bättre morgondag.

Nordiska Favoriter

Nu är det dags att släppa singeln Close to your eyes, som är del av EP:n The High Fidelity Discovery. Här får vi melodisk EDM med strak melodi och sång som i mina öron låten som en given hit.

”Jag är stolt över att kunna dela med mig av min musik till mina fans i ett EP-format. Det har varit en utmaning att skapa dessa låtar som känns både nyskapande och lojal mot mitt sound, men jag tror att vi lyckades hitta den perfekta balansen.”

Handshake in Space

Handshake in Space

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011