Louis Tomlinson – Just like you (Lyric Video)

Louis Tomlinson. Killen som är känd som den lite snyggare medlemmen i One Direction, har släppt en ny singel. På Just like you sjunger han om att han är en helt vanlig kille. En som gillar göra vanliga saker. Du vet; röka, ringa till någon kompis, har samma problem som alla andra etc. Framförallt skriver ju tidningarna bara om det roliga, så som skandaler och om hur rik man är och inte om det tråkiga vardagslivet. Så med andra ord: kanske inte det roligaste ämnet för en låt. Alla vet ju hur normal man är med x antal miljoner på banken och hur det är att vara en av de mer kända individerna på planeten. Men lite sött är det.

Louis Tomlinson
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend