Premiär: Andro – Afterlife (Video)

Premiär i Being Blogged NYAndro har bland annat hörts som sångare tillsammans med elektro-bandet JUNGLE. Nu har han börjar släppa eget material och först ut var den souliga poplåten Afterlife, där Andro verkligen visar upp sin starka röst som påminner mycket om Adam Lambert.
Idag är det premiär för videon, som snyggt vill krossa det stereotypa, och visar folks rädsla för det som är annorlunda. Själv håller den androgyna och vackre sångaren huvudet högt trots glåpord och hån, medan han visar att man ska vara den man är och inte ta skit från någon.


Andro
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend