Erik Sunbring och Jacob Lind i Marching Band jobbar just nu på sitt kommande album, som då blir duons femte i ordningen. I Oktober släpptes första singeln, Better than me. En låt som även släpptes på svenska som b-sida. (Definitivt något fler svenska artister borde göra; Släppa svenska versioner av deras engelska låtar. Det är ju supersmart om jag får säga det själv).

Covered PSB

Nu är det dags för singel nummer två: Andromeda. En skönt medryckande indipoplåt med skönt gitarrkomp och taktfasta trummor. Det blir lekfullt och härligt svängigt, medan bandet frågar sig vad det förnyade intresset för astrologi handlar om egentligen? Något som vi får uppleva lite av i musikvideon som är inspelad i och kring ett stort teleskop och långt bortom jordens atmosfär.

Du ser videon och hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011