AVA är en 19-årig tjej från Stockholm som med My First Heartbreak släpper sin debutsingel som producerats av Jon Skoog . Här bjuds vi på en stark radiovänlig r&b-poplåt där AVA med sin starka och souliga röst visar vilken lovande artist hon är.
”Låter handlar om ens första hjärtekross. Jag tror att de flesta av oss kan relatera till känslan som musiken skapar. Människan är känslig och våra känslor kan enkelt krossas, men vi klarar oss och tar oss ur även de mest jobbigaste situationerna och lär oss att gå vidare….tills en dag när vi inser ‘jag bryr mig inte längre’” berättar sångerskan om låten.


AVA
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend