Jamie Meyer på Kvilletorget

Idag var det Kvilletorgets Dag ute på Hisingen och spelade gjorde ingen mindre än Jamie Meyer så det fick en ju inte missa! I mars släppte han videon till låten Holy Ground To Me vilken är en hyllning till hans uppväxt på Hisingen, bara ett stenkast från där han idag stod och spelade. Det var fantastisk att få vara på plats för att höra honom sjunga låten på just den här platsen och det var nog många med mig som kände likadant. Jamie är mycket mer än bara en låt så lyssna in dig på hans andra låtar om du inte redan har gjort det. Vi fick även ett litet smakprov på vad som skulle kunna vara uppföljaren till senaste singeln och den lät minst sagt lovande.

Foto: Susanna Dahlén

Foto: Susanna Dahlén

Foto: Susanna Dahlén

Foto: Susanna Dahlén

Jamie Meyer

Jamie Meyer @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend