Göteborgarna i indierockbandet Balloon Maker är tillbaka med ny musik och med det här i bloggen. Denna gång med en låt om mänsklighet och destruktivitet i form av singeln Me and my friends are bullies. Här sjunger de om hur vi sakta men säkert förstör världen och med det för oss själva. Att vår girighet inte lär sig av sina misstag utan bara fortsätter som om det bokstavligen inte finns någon morgondag…

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar herrarna:

I will gamble, and I will win syftar till det faktum att vi (i bandet) redan vid vi födsel vann på lotteriet, och högst troligt kommer fortsätta vinna. Inte för att vi nödvändigtvis känner oss som vinnare, men åtminstone har en rätt förträfflig lott i livet jämfört med många andra i denna värld.“

Låten i sig bjuder på luftig och skön indie med svävande gitarrer. Härlig låt att ha som bakgrundsmusik medan vi ser världen raseras i bästa slutet-på-Fight-Club-stil.

Me and my friends are bullies är tagen från bandets kommande debutalbum Field Trip.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011