Elisif Norrman är en 25-årig sångerska som är född i Skellefteå, uppvuxen i Nynäshamn, bor i Hökarängen, men känner sig mest hemma på släktgården i Jämtland.
Singeln Feathers är hennes debut och det är en lättsam folk-poppig låt med fin melodi och arrangemang. Elisif skrev låten till vad hon kallar ”Kvinnoeliten”, hennes syster och två bästa vänner. Tillsammans har de en alldeles särskild gemenskap, de läser spirituella böcker, gör magiska ritualer och pratar om sådant som ingen riktigt vågat prata med någon annan om: Tron på någonting storslaget – magi. Feathers är en hyllning till dem, en påminnelse om att de aldrig är ensamma eller svaga.

Elisif Norrman
@Facebook

Vad tyckte du?
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Elisif Norrman – Feathers" A few seconds ago

Comments are closed.

Send this to a friend