Micke Gunnarsson är enligt sin Instagram en ”Kärleksfull irritatör, föreläsare & författare”. För sina 76 tusen följare på Instagram postar han tankar och reflektioner om livet i allmänhet och att vara förälder i synnerhet.

Skicka in din musik

Sångerskan Åsa Ledin fångades av Mickes texter och satte melodi till en av dem, vilket blev låten Din väg. En text som handlar om en förälders känsla kring när barn växer upp och ska välja sin egen väg i livet. Resultatet är en vacker folk-visa som garanterat kommer beröra många föräldrar som hör låten, lika mycket som Mickes skrivna ord gjort under åren.

Åsa själv är en förskolepedagog och singer-songwriter som med låten debuterar för de stora massorna. Tidigare har hon sjungit i mindre sammanhang som på dop och bröllop. Hon skriver sånger och visor av egna och andras tankar, funderingar och ord. Hon skriver utifrån där hon befinner sig i livet för stunden. Om barn, föräldraskap, oro, längtan och lycka. Hon föredrar det enkla, vackra och sanna framför perfektion.

Du hör hennes tolkning av Mickes text här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011