Micke Gunnarsson är enligt sin Instagram en ”Kärleksfull irritatör, föreläsare & författare”. För sina 76 tusen följare på Instagram postar han tankar och reflektioner om livet i allmänhet och att vara förälder i synnerhet.

Popmuzik Popcast

Sångerskan Åsa Ledin fångades av Mickes texter och satte melodi till en av dem, vilket blev låten Din väg. En text som handlar om en förälders känsla kring när barn växer upp och ska välja sin egen väg i livet. Resultatet är en vacker folk-visa som garanterat kommer beröra många föräldrar som hör låten, lika mycket som Mickes skrivna ord gjort under åren.

Åsa själv är en förskolepedagog och singer-songwriter som med låten debuterar för de stora massorna. Tidigare har hon sjungit i mindre sammanhang som på dop och bröllop. Hon skriver sånger och visor av egna och andras tankar, funderingar och ord. Hon skriver utifrån där hon befinner sig i livet för stunden. Om barn, föräldraskap, oro, längtan och lycka. Hon föredrar det enkla, vackra och sanna framför perfektion.

Du hör hennes tolkning av Mickes text här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.