Premiär: Max Jury – Max Jury (Album)

Max Jury - Max Jury

Premiär! Nästa vecka släpper den amerikanska sångaren och låtskrivaren Max Jury sitt självbetitlade debutalbum – vi har fått äran att premiärspela! Jag blev helt golvad förra året när jag hörde låten Great American Novel och såg då en ovanligt talangfull sångare och låtskrivare som jag följt med spänning sedan dess. Det är personligt, lekfullt och han låter inte som någon annan. I år har vi fått fantastiskt fina singlar såsom Beg & Crawl och Numb och när han nu samlar ihop sina sånger och låter oss lyssna så kan jag bara konstatera att han är en artist att räkna med i framtiden. Så passa på att lyssna på ett av årets finaste debutalbum före alla andra!

Max Jury @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre.
Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du
skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend