Joel Adams - Please Don't Go

Joel Adams är en 18-årig sångare och låtskrivare från Brisbane i Australien, numer är han dock bosatt i USA. Här kan du lyssna på hans debutsingel Please Don’t Go som är en mysig och catchig poplåt. Han har tidigare samlat på sig fans genom att lägga ut covers på YouTube och har inte mindre än över en miljon följare på Facebook. Inte illa när man släpper sin första singel.
Låten hör du här!

Joel Adams @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend