Det har gått tio år sedan Patrick El-Hag släppte låten Stockholm i Juli. En låt som utsågs till en av de bästa låtarna om huvudstaden av tidningen Mitt i Stockholms läsare, bara slagen av Monica Zetterlunds Sakta vi gå genom stan.

DOLBY ATMOS

Nu har denna souliga och varma poplåt om den magi man upplever i en övergiven stad mitt i sommaren blivit remixad av Peter Hägerås och formad för dagens moderna dansgolv. Det är långt från originalet i stil, men både sången och känslan från den låt Patrick släppte 2014 finns kvar, vilket jag alltid uppskattar.

Här bjuds vi på ett dansant beat som kryddats med lekfulla synthar som gör denna uppdatering av låten perfekt för sommarens alla dansgolv, som med denna remix kommer att bli lika het som just Stockholm i Juli.

Vad tycker du om denna dansanta 10-årsversion av Stockholm i Juli?

Vad tyckte du?
+1
1
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011