Can you feel Ken-ergy?
Purple Disco Machine tar ut Ryan Gosling och hans Ken på dansgolvet på denna lysande remix av den existentiella grubbellåten I’m just Ken från Barbie-filmen.
Det blir ett skönt disco-groove som vi kan dansa in julen till, samt att vi även får en julversion av låten på Ken-EP:n som låtens producent Mark Ronson snickrat ihop för oss. Här känns det som Ronson gått all in Phil Spector-stil, med snygga stråkar och stort arrangemang. Samt att vi får höra Gosling, eller förlåt, Ken önska Barbie en god jul. Barbie-filmen verkligen som en julklapp som fortsätter att ge året runt.

POPMUZIK LOVER 2

De har även spelat in en musikvideo till jul-versionen av låten som du kan se här nedan där de verkligen gått all in med julmyset dock.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011