Martin Garrix samarbetar med DubVision och bjuder in Shaun Farrugia att sjunga på singeln Wherever you are.

Popmuzik Lover Patreon

För den som älskar euforisk men samtidigt emotionell EDM, så kommer detta bli sommaren anthem, helt klart. Det är storslaget i refrängen och mer tillbakadraget i versen. Bra melodier och sång får låten att bli både kommersiell för spellistan samtidigt som den kommer piska upp stämningen på dansgolvet.

Om singeln berättar Martin Garrix i ett pressmedelande:

”Den här låten är en speciell sådan för mig. DubVision, Shaun och jag hade så mycket roligt när vi arbetade i studion tillsammans, och jag är superglad över att vi fyra släpper ett annat spår tillsammans. Den här låten var bara ren fröjd att göra.”

Shaun Farrugia tillägger:

Wherever you are är mer än bara en låt. Det är känslan så många av oss känner i våra hjärtan, ger oss ett syfte och minns de vi har förlorat på vägen. Jag känner mig så hedrad över att vara tillbaka och jobba med mina bröder Marty och DubVision-pojkarna. En låt som började på ett videosamtal tog oss till Amsterdam, arbetade på när vi korsade Atlanten och slutade timmar före Ultra Miami. Jag kan inte vänta på att ni alla ska höra det.”

Om du gillar bra och kommersiell EDM är detta låten för dig.
Och om du gillar att upptäcka handplockade låtar i bloggen så tycker jag du ska stötta arbetet med Popmuzik som Patreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare och leverera ny musik för dig på daglig basis.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011