För snart ett år sedan släppte Bjorn Rydhog EP:n New Day Coming som bland annat innehöll låten Adore her. Nu har Tobias Isaksson och hans Azure Blue blåst liv i låten med denna grymma remix. Här är det mjuka synthar och en skönt drömliknande känsla som sveper in låten och gör den till en glittrande soundtrack för sommarnatten. Helt klart min typ av remix skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Om remixen berättar Björn.

Adore Her (Azure Blue Remix) har en hoppfull känsla. En låt som är perfekt för att lyssna ensam under den stjärnklara himlen, såväl som att ackompanjera de varma och svettiga festkvällarna efter pandemin. En musikalisk följeslagare som guidar oss över oroligt vatten.”

Om arbetet med remixen berättar Tobias:

”Jag har gått all in med mina analoga synthar och kompressorer för att ge Björns moderna ljudbild en tidlös vibb av retro-futurism som jag gillar. Det finns alltid flera dimensioner i en låt och jag ville ta den till ett parallellt universum. På remixer tar jag alltid lite nya vägar men det blir en försmak på vad som komma skall!”

Bjorn Rydhog

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.