Isolde Molarin är tillbaka för att följa upp debut-EP:n Now you’re holding my heart som sångerskan släppte i höstas. Med sin lena, viskande röst som ligger över ett varmt atmosfäriskt musiklandskap med influenser av bossa nova, ger Isolde oss här singeln Longer & linger.

Popmuzik Lover Patreon

Låten har den där vemodiga och samtidigt vackra känslan över sig, vilket också förstärks av låtens tema. För Longer & linger berättar om en hemlig romans och skildrar upplevelsen av vår tids situationships, där det är avgörande att inte ge efter för kärleken.
Lite hopplöst i sig kanske, men i Isoldes regi blir det som sagt väldigt vackert.

Den musikstil som Isolde målar upp på Longer & linger skedde genom slupen. På en resa till Nice spelades Água de Beber av Astrud Gilberto på flygplatsen, och med det föddes idén att basera låten på en bossa nova-takt. Alltid spännande när man blir influerad på de mest oväntade ställen. Antar att en flygplats är liga bra som alla andra ställen att finna inspiration på.

Med Longer & linger får vi första smakprovet från Isoldes kommande EP, som väver in influenser från jazz och R&B i en ljudbild som präglas av blöta syntar som vaggar; ett ljud som Isolde beskriver som digitalt vatten.

För att ha koll på all ny musik som dagligen läggs upp i bloggen gör du dig själv och alla artister en stor tjänst genom att bokmärka Popmuzik samt lägga en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. På det viset påminns du att besöka bloggen varje dag. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Sedan har du en fin Popmuzik-logga på en ikon på din hemskärm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011