Singer-songwritern Max Niclasson är tillbaka i bloggen. Denna gång har han med sig den funkigt medryckande singeln Doftade Dior. Som med ett klassiskt groove och sångtema som handlar den där kärleken vid första ögonkastet. För här sjunger Max om att träffa den där personen under en förfest, som ledde till den stora kärleken. Charmigt.

Följ på Apple Music

Gillar du också de där lättsamma och lyckliga kärlekelåtarna? Om du även uppskattar poplåtar med funkigt arrangemang, ja då kommer denna bli din en ny favorit. Så ge låten en lyssning här nedan och se vad du tycker.

Medan du lyssnar får du gärna spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. På det viset är alla nya musiktips ett klick bort, vilket kommer uppskattas av både bloggen och alla artister som kommer att hitta dig som publik tack vare det. Det du behöver gör är att klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välja ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011