I veckan fick vi då äntligen höra Australiens bidrag till Eurovision Song Contest. Det blev inte Dannii Minogue som tidigare spekulerats, utan duon Electric Fields. Här får vi en dansant poplåt med housig produktion och didgeridoo.

Följ på Apple Music

Titeln One milkali i sig betyder som sagt One blood och framförs på engelska, pitjantjatjara samt yankunytjatjara för att lyfta fram den australiensiska urbefolkningen.
Personligen tyckte jag detta var skön. Bra danspop överlag. Kanske inte låten som kommer vinna tävlingen, men tänker att den borde hamna någonstans kring mitten av resultatet. Eller vad tror du?

”Vi fulls av eufori över vår chans att dela den här musiken med världen. Vår musik kommer från den djupaste platsen i oss båda och Eurovision är den mest spännande möjligheten att föra samman våra kulturer och dela glädjen över vår globala koppling.”

Electric Fields
Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011