Det är dags för MGMT att släppa ett nytt album. Det femte i ordningen blir det och det har till och med fått ett namn; Loss of Life heter det och är producerad tillsammans med Patrick Wimberly. Med Loss of Life följer Andrew VanWyngarden och Ben Goldwasser upp Little Dark Age från 2018.

Favoriter Apple Music

Först ut från albumet är Mother Nature, vars animerade musikvideo du kan kolla in här i bloggen.
Låten i sig är en varm och charmig gitarrdriven poplåt, som kändes som brittisk indiepop från 90-talet i mina öron. Jag tyckte det var väldigt skönt i alla fall.
Tillsammans med musikvideon blev låten någonstans ännu mysigare. För regin står Jordan Fish, som har detta att berätta om videon:

”Jag hoppas att berättelsen gör människor glada och känner sig kopplade till familj, vänner och djurriket också.”

Albumet Loss of Life släpps den 23:e Februari.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011