Det är dags för MGMT att släppa ett nytt album. Det femte i ordningen blir det och det har till och med fått ett namn; Loss of Life heter det och är producerad tillsammans med Patrick Wimberly. Med Loss of Life följer Andrew VanWyngarden och Ben Goldwasser upp Little Dark Age från 2018.

Popmuzik Podcast

Först ut från albumet är Mother Nature, vars animerade musikvideo du kan kolla in här i bloggen.
Låten i sig är en varm och charmig gitarrdriven poplåt, som kändes som brittisk indiepop från 90-talet i mina öron. Jag tyckte det var väldigt skönt i alla fall.
Tillsammans med musikvideon blev låten någonstans ännu mysigare. För regin står Jordan Fish, som har detta att berätta om videon:

”Jag hoppas att berättelsen gör människor glada och känner sig kopplade till familj, vänner och djurriket också.”

Albumet Loss of Life släpps den 23:e Februari.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.