Norges popdrottning har precis släppt albumet ELLE! En åtta spår koncentrerad hit-samling som inspireras av 90-talet och stärker det vi alla redan visste – att hon är ämnad för världsscenerna. Med sina elektroniska synthpop-produktioner och slagkraftiga melodier har artisten skapat sitt alldeles egna popuniversum. Såhär säger hon om nya albumet.

Skicka in din musik

”Jag har valt att kalla mitt andra studioalbum för ELLE som betyder ”hon” på franska. Till skillnad från mitt första album har det här albumet inget övergripande tema, men det ger små ögonblicksbilder av livet jag har levt och saker som har hänt. Jag gillar att jämföra albumet med dramaturgin i en romantisk komedi: man går igenom alla känslor, men i botten finns en hopplös romantiker som bär sitt hjärta på utsidan. För mig är det ELLE.”

Fokussingeln från nya plattan heter Hate being alone och bjuder på en spektakulär pop-uppvisning av lyxiga syntar och magisk melodi som etsar sig fast på näthinnan. Det är bara att kapitulera för denna självklara stjärnas magnetiska dragkraft och karismatiska musikaliska uttryck.

Ni ser den retrodoftande och färgglada musikvideon till Hate being alone här!
Medan du kollar in videon får du gärna lägga en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. Då bloggen uppdateras dagligen med nya musiktips varvat med intervjuer och annat kul, är det ett perfekt sätt att enkelt påminna dig själv att besöka sidan.
Bara klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Tack!

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011