Större är en duo från Sundsvall som består av Johan Linder och Kristoffer Bergman. De har tidigare släppt ett par singlar som Diskoteket, då de även valde att vara mer anonyma med vilka de var. Men samband med att de gick till final i SVTs tävling Melodi Takeover valde de att gå ut med vilka dom är, och nu är det alltså Större som gäller.

Följ på Apple Music

Först ut som det nya namnet är Längst bak i baren. En dansant poplåt som handlar om längtan, förvirring, och törsten efter något som kan fylla tomrummet när det tagit slut med den där speciella personen. För att göra det styr man skutan till baren för att hitta någon som äntligen kan få en att känna något igen.

Jag tyckte ju detta blev till en skön låt. Det är vemod, dans och housepiano. Lägg sedan till en stark melodi och ögonblicklig refräng. Allt som en bra låt trots allt behöver om du frågar mig.

Visst känns det som att Större får en stark start med nya namnet och att Längst bak i baren är en perfekt låt för både spellistan och dansgolvet. Du kan klicka igång musiken här nedan och lyssna. Samtidigt får du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm, så att nya grymma musiktips är nära till hands. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011