Daniel Arteaga är tillbaka med ny musik och släpper med singeln Lämnar stan den första av 3 låtar som är planerade inför sommaren.

Följ på Apple Music

Här bjuds vi på en energifull mix av pop och rock, där klistrande melodier och härligt driv i arrangemanget kryddas med en refräng som sätter sig omedelbart och är lätt att sjunga med i. Saker som tillsammans gör detta till en given favorit på livespelningar skulle jag tro. Något som kan passa bra för Daniel och hans publik, då han precis avslutat en intensiv vårturné runt om i Mellansverige. Med andra ord så är det dags för för sommar- och höstspelningar för Daniel, så att du kan sjunga med till denna och hans andra låtar.

Lämnar stan beskriver känslan när man vill vara helt i någon annans huvud, förstå vartenda tanke, känsla och hur man försvinner in i sina dagdrömmar om personen.
Den nya singeln skrevs under våren 2023 och färdigställdes sedan under våren 2024 i Stockholm.

Nu återstår det väl bara för dig att klicka igång låten här nedan och se vad Daniel kokat ihop för oss denna gång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011