Lina Cooper är en 24-årig artist från Los Angeles, USA som släppt låtar sedan 2019. Senast var singeln Time’s up som släpptes tillsammans med XNK för ett par månader sedan, och nu är det dags för sångerskan att ge oss singeln Bless your heart.

Nordiska Favoriter

Här bjuds vi på en energifull poplåt med skön melodi och den där peppande känslan. Där allt känns som klippt och skuret för en bra radiopoplåt. Eller varför inte som del till ett soundtrack till en bra ungdomsfilm? Jag blev i alla fall lycklig av känslan i låten.

Om singeln berättar Lina för bloggen:

Bless your heart handlar om hur jag och min pojkvän började dejta. Han var säker på att jag inte var seriös om honom, men jag tänkte inte backa. Det är en väldigt lekfull, risktagande, självsäker låt för mig. Det är en låt jag skulle lyssna på varje gång innan vi skulle gå ut, förbereda oss för att träffa honom, kanske på resan till eller från hans hem. Rösten i början är en röstanteckning från när hans motorcykel inte startade och han skulle bli sen till vår dejt.”

Vad tycker du om Bless your heart? Lyssna här.

Lina Cooper

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011