Om du ständigt är på jakt efter elektronisk pop i samma stil som den Pet Shop Boys gör, behöver du inte leta så mycket längre denna vecka. För den svenske artisten Heart Reserve ger oss just storlagen pop i form av singeln Versions. Med episka synthar, ett skönt driv i de feta trummorna tillsammans med vemodig sång var detta precis den typ av musik jag alltid älskar.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar artisten för bloggen:

Versions handlar om att vi alla bär på många olika viljor inom oss, flera olika begär och inre strider som pågår samtidigt. Men i grund och botten är det längtan efter att bli älskad och omfamnad som förenar oss alla. Ljudlandskapet är en hyllning till elektropopikoner som Röyksopp, Pet Shop Boys och Ladytron.”

Bakom Heart Reserve hittar vi låtskrivaren och producenten Georg Paul. Här har han fått hjälp av Adam Renström med produktion och mix, samt Sin på sång.

Heart Reserve

Vad tyckte du?
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011